html web templates

1. INTRODUCERE

Banca Cooperatista Muntenia Pitesti este operator al datelor personale transmise prin intermediul acestui site.

Precizam ca nu vom solicita ori primi informatii in mod direct, de orice natura, prin intermediul site-ului de la nicio persoana.

Banca Cooperatista Muntenia Pitesti se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal si vom prelucra numai informatiile permise de legislatia in vigoare. In continuare sunt descrie politicile si practicile Bancii Cooperatiste Muntenia Pitesti privind colectarea si utilizarea datelor  personale si stabileste drepturile de confidentialitate pe care le aveti.

Vom actualiza periodic aceasta politica de confidentialitate pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidentialitate. 

2. LEGISLATIE

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit "Regulamentul GDPR") aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

3. COLECTAREA SI PROCESAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Prin intermediul acestui site putem colecta, stoca si utiliza informatii despre computerul dumneavoastra. si despre vizitele si utilizarea acestui site web ex: adresa IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare,  sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului)

Datele personale pe care le-am colectat de la dumneavoastra sau de la terti sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate in aceasta Politica de confidentialitate. Putem folosi datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri, pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos:

Marketing si relatii publice, pe baza consimtamantului dumneavoastra. potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dumneavoastra IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata vizitei, fisierele log, interactiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dumneavoastra sau dispozitivul dumneavoastra in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate, pentru a efectua cercetari de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la tendintele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activitati de marketing, pentru a pregati analiza noastra de business, pentru a personaliza serviciile si comunicarile pentru dumneavoastra pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi produse si servicii sau unora similare. 

Securitate, bazata pe interesul legitim al Bancii Cooperatiste Muntenia Pitesti potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al acestui site, datele colectate automat despre dispozitivul dumneavoastra, in conformitate cu aceasta notificare de confidentialitate (de exemplu prin cookie-uri, semnalizatoare web) pentru a pastra acest site securizat impotriva fraudei, pentru protejarea drepturilor si intereselor Bancii Cooperatiste Muntenia Pitesti si ale tertilor si pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuala. Aceste informatii pot fi dezvaluite in scopul investigarii sau urmaririi penale.

4. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra vor fi prelucrate in Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, in functie de scopul prelucrarii. Banca Cooperatista Muntenia Pitesti se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dumneavoastra cu Banca Cooperatista Muntenia Pitesti si cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate. Banca Cooperatista Muntenia Pitesti nu solicita, colecteaza sau stocheaza informatii sensibile despre dumneavoastra.

Putem dezvalui datele dumneavoastra personale, in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege, in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala, pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

5. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Banca Cooperatista Muntenia Pitesti nu colecteaza date in mod direct de la dumneavoastra (ex. prin intermediul formularelor). Daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care va prelucram datele dumneavoastra personale aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor. Puteti solicita informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal colectate, sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Informatii suplimentare puteti obtine scriindu-ne la adresa de email it@bancamuntenia.ro.

Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet: https://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

6. PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Banca Cooperatista Muntenia Pitesti nu solicita, in mod direct, sau stocheaza date personale ale vizitatorilor site-ului sau http://www.bancamuntenia.ro, si nici date provenite (furnizate) de la terti. 

7. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Protejam confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web folosind tehnologii de securitate actualizate permanent. Accesul la datele dumneavoastra este restrictionat, fiind cunoscut doar de angajati care trebuie sa le foloseasca in scopul imbunatatirii serviciilor oferite, a modalitatii in care informatia ajunge la dumneavoastra. Angajatii nostrii sunt instruiti cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii datelor dumneavoastra. 

Vom face totul pentru a elimina posibilitatea scurgerii de date cu caracter personal in conformitate cu politica noastra privind protectia datelor cu caracter personal. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

8. MODIFICARI ALE POLITICII PRIVIND CONFIDENTIALITATEA

Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile si recomandarile autoritatilor de supraveghere se modifica, implicit, Politica noastra de confidentialitate se va actualiza. Modificarea Politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina. 

9. TERTE PARTI

Site-ul https://www.bancamuntenia.ro include hyperlink-uri catre site-urile web ale unor terte parti. Nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.

10. DESPRE COCKIES

Site-ul https://www.bancamuntenia.ro colecteaza automat anumite informatii. Printre informatiile colectate se regasesc adresele IP, locatia geografica a computerului sau a dispozitivului care-l acceseaza, tipul de browser, sistemul de operare, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati experienta de navigare a utilizatorilor, accesul facil si cat mai complet la serviciile si produsele pe care le oferim. De asemenea, datele sunt utilizate pentru a diagnostica pentru administrarea site-ului, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora. 

Acest site utilizeaza cookie-uri. Puteti afla mai multe lecturand Politica de cookis.

11. SECURITATEA SITE-ULUI

Banca Cooperatista Muntenia Pitesti foloseste masuri de securitate a site-ului in conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web si casutele de email. Aceste masuri includ masuri tehnice, procedurale, de monitorizare si de urmarire destinate sa protejeze datele de folosirea incorecta, accesul neautorizat sau dezvaluirea, pierderea, modificarea sau distrugerea datelor. 

In cazul aparitiei unor incidente de utilizare incorecta sau intruziune neautorizata Banca Cooperatista Muntenia Pitesti va actiona pentru izolarea si corectarea evenimentelor si va notifica autoritatile competente despre aceste incidente.

12. INFORMATII SUPLIMENTARE

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email it@bancamuntenia.ro.