BCMP


Banca Cooperatista Muntenia Pitesti

este parte a retelei cooperatiste CREDITCOOP, singura retea cooperatista de credit autorizata de Banca Nationala a Romaniei, si isi desfasoara activitatea in 24 de locatii pe raza judetului Arges.

website templates

TERMENI SI CONDITII

Acceptarea termenilor si conditiilor site-ului Bancii Cooperatiste Muntenia Pitesti

Site-ul bancamuntenia.ro se afla in proprietatea Bancii Cooperatiste Muntenia Pitesti.

Accesarea acestuia implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor stipulate mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile stipulate, va rugam sa nu folositi acest site.

Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site sunt proprietatea Bancii Cooperatiste Muntenia Pitesti.

Reproduceri

Reproducerea oricarei informatii, fotografii etc. se face doar cu acordul prealabil scris al Bancii Cooperatiste Muntenia Pitesti.

Modificari

Banca Cooperatiste Muntenia Pitesti isi rezerva dreptul de a realiza in orice moment modificari asupra continutului sit-ului. Aceste modificari nu vor fi anuntate utilizatorilor, ci vor fi afisate pe www.bancamuntenia.ro.

Obligatii

Banca Cooperatiste Muntenia Pitesti nu isi asuma raspunderea pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate de folosirea sau gradul de performanta a serviciului, a acestui site sau a acelora care au legaturi cu acesta.

Raspunderi

Utilizatorul, prin folosirea acestui site, se obliga ca: 

        •  nu va modifica, distribui, copia, transmite, afisa, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul         acestuia;

        • nu va viola securitatea sistemelor sau retelelor, in acest caz putand fi actionat in instanta, civil si penal;

        • nu va folosi si nici nu va permite unei alte persoane sa foloseasca serviciul pentru a transmite material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura         obscena, amenintator, agresiv, defaimator.

Informatii personale si legaturi cu alte retele

Pentru datele privind acest capitol va rugam sa cititi politica de confidentialitate. De asemenea, va avertizam ca Banca Cooperatiste Muntenia Pitesti nu controleaza site-urile catre care ofera link-uri si nu raspunde pentru continutul acestora. Daca le accesati, va recomandam sa consultati politicile de utilizare specifice.

Date personale

Toate informatiile pe care le oferiti pot fi utilizate de Banca Cooperatiste Muntenia Pitesti, dupa cum urmeaza:

        •  Mentionarea numelui cu ocazia anumitor promotii;

        •  Contactarea prin e-mail in legatura cu diferite promotii, oferte de produse sau evenimente speciale oferite/organizate de Banca Cooperatiste Muntenia Pitesti ;

        •  Realizarea unor anumite studii de piata, pe baza raspunsurilor clientilor;

        •  Oferirea diferitelor premii sau bonusuri.